مواد لازم :
ژله پرتقال خامه شیر پودرژلاتین شکر آب آنانانس
مجله سر گرمی اسکیمو: اول ژله را درست می کنیم می گذاریم سرد بشه ویک قاچ خامه اضافه می کنیم وقالب ماهی رو که بااب مرطوب کردیم درون فریز می گذاریم تا بر فک بزنه بعد بر می داریم مواد ژله را داخل قالب ریخته می گذاریم اماده بشه
درست کردن کرم: پودرژلاتین را با اب اناناس مخلوط می کنیم می گذاریم به حالت بن ماری اب بشه درظرف دیگه شیر و شکر را مخلوط می کنیم خامه رامیزنیم وبه شیر وشکر اضافه می کنیم وبعد ژلاتین را می ریزیم درقالب می ریزیم تا اماده شه ژله را از قالب جدا می کنیم کمی از وسط ژله بر می داریم داخل ان کرم می ریزیم ( برای ماهی نارنجی رنگ ) و می گذاریم خودشو بگیره کرم هم از قالب جدا میکنیم یک برش روش ایجاد می کنیم وکمی از مواد ژله داخل برش می ریزیم وکمی هم روی دمش می ریزم می تونید از اسانس هم استفاده کنید ( برای ماهی سفید رنگ )
iranbanou