خانه / آشپزي / انواع شیرینی ایرانی و سنتی / طرز تهیه شیرینی به شکل قو

طرز تهیه شیرینی به شکل قو

 طرز تهیه شیرینی به شکل قو

شیرینی به شکل قو

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت

 

مواد اولیه :

تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید)

شکر ۲ فنجان کوچک

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

شیر  ۱ فنجان کوچک

لیمو ترش ۱ عدد

وانیل ۱ قاشق چایخوری

آرد ۱۰۰ گرم

کره ۲۰ گرم

شکر پودری ۱۵۰ گرم

روغن نباتی ۱ فنجان کوچک و نیم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه شیرینی به شکل قو  ابتدا تخم مرغ ها را خوب بزنید و جوش شیرین را اضافه کنید که در شیر حل شود. سپس وانیل و مقداری عصاره پوست لیمو در مخلوط بریزید. روغن و آرد را اضافه کنید تا یک خمیر نرم داشته باشید. بگذارید خمیر ۱ ساعت یک جای گرم بماند سپس دوباره ورز دهید و باز هم آرد اضافه کنید. وقتی برای پهن کردن آماده شده آن را روی میز کاری پهن کنید.
یک لیوان بلند بردارید و داخل خمیر دایره هایی به وجود بیاورید که بعد از اتمام کار تبدیل به قو می شوند.

کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز
شیرینی به شکل قو

 

 

 

ابتدا دایره را از وسط تا کنید. سپس با یک چاقو طبق تصویر جاهای خاصی از خمیر را برش دهید. برش ها را همانطور که در تصویر می بینید در بیاورید تا گردن، سر و دم قو را درست کنید. همین روش را برای باقی دایره ها هم تکرار کنید.

شیرینی به شکل قو 
شیرینی به شکل قو

 در آخر کار زرده تخم مرغ را با قلم مو روی آنها بمالید. با استفاده از خرده شکلات چشم های آنا را پر کنید.

شیرینی به شکل قو 

سپس روی کل قو شکر بپاشید. فر را با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد داغ کنید و شیرینی ها را تا زمانی که طلایی رنگ بشوند در آن بپزید.

شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید
شیرینی به شکل قو

 شیرینی به شکل قو

 

فود سوران

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

شیرینی کاک که به عنوان سوغات اصلی کرمانشاه شناخته شده است؛ نه تنها در کرمانشاه بلکه در استان های دیگر نیز طرفداران بسیاری را از آن خود نموده و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.