روش پخت شیرینی زبرا و شیرینی پلنگی
فهرست مطالب۱ روش پخت شیرینی زبرا و شیرینی پلنگی / زبرا کوکی۲ مجله سر گرمی اسکیمو: روش پخت شیرینی زبرا و شیرینی پلنگی / زبرا کوکی مجله سر گرمی اسکیمو: برای تهیه شیرینی زبرا میتوانید از هر نوع خمیر بیسکوئیتی که با آن راحت تر هستید این کوکی را تهیه کنید، در این آموزش تصاویری برای
روش پخت شیرینی زبرا و شیرینی پلنگی / زبرا کوکی
مجله سر گرمی اسکیمو:
برای تهیه شیرینی زبرا میتوانید از هر نوع خمیر بیسکوئیتی که با آن راحت تر هستید این کوکی را تهیه کنید، در این آموزش تصاویری برای یادگیری بیشتر مراحل پخت گذاشته شده است. بعد از مشاهده مراحل کار، درست کردن آن بسیار ساده خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی زبرا :
کره نرم / ۱۲۵ گرم
پودر شکر / نصف پیمانه
روغن مایع / یک چهارم پیمانه
ماست / یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر / یک دوم قاشق چایخوری
وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری
نشاسته ذرت / یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو / ۳ قاشق غذاخوری
آرد / حدود ۲ لیوان
روش تهیه شیرینی زبرا :
کره را در دمای بیرون از یخچال قرار دهید تا کاملاً نرم شود.
پودر شکر، بیکینگ پودر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید. به صورت تپه ای داخل کاسه بزرگی بریزید و وسط آن را باز کنید.
کره نرم شده، روغن مایع و ماست را مخلوط کرده کمی با چنگال هم بزنید و در وسط مخلوط مواد خشک بریزید و کم کم با چنگال هم بزنید و بعد از مخلوط شدن با دست به آرامی مواد را به خورد یکدیگر بدهید. ( زیاد ورز ندهید!! همینقدر که مخلوط شد و خمیر جمع شد کافیست! ورز دادنِ زیادِ خمیر شیرینی، باعث به روغن افتادن و در نهایت خشک و سفت شدن شیرینی میشود! )
در این مرحله خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و سه قاشق پودر کاکائو را به نیمی از خمیر اضافه کنید.
اگر خمیر سفید هنوز چسبناک است و نیاز به آرد دارد، قاشق قاشق به آن آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که به دست نچسبد و یک گلوله خمیر صاف بدست آید. ( اضافه کردن بیش از حد آرد باعث خشکی شیرینی میشود، آرد را کم کم اضافه کنید! )
دو رنگ خمیر آماده را در چند لایه سلفون بپیچید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
خمیر ساده را با وردنه به قطر یک سانتی متر باز کنید.
از خمیر شکلاتی تکه های خیلی کوچک بردارید و در دست گرد کنید و سپس به حالت دوکی شکل در کف دست به آن حالت دهید.
خمیرهای دوکی شکل را مطابق تصویر روی خمیر ساده بچینید.( در یک جهت )
سپس روی آن را وردنه بکشید تا خمیرهای شکلاتی داخل خمیر ساده فرو برود.
در آخر با قالب دلخواه، خمیر را قالب زده و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
سپس شیرینی ها را در طبقه وسط فر، به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی ها شروع به تغییر رنگ جزئی بدهد، بپزید.
نوش جان!
روش تهیه شیرینی پلنگی :
اگر می خواهید کوکی های خود را با طرح پلنگی درست کنید، مطابق شکل خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و قسمت کوچکتر را کمتر کاکائو بزنید تا روشن تر شود. سپس آن را لوله ای کنید.
خمیر شکلاتی را پهن کرده و خمیر روشن تر را روی آن بگذارید. بپیچید و حلقه ای برش بزنید.
حلقه ها را روی خمیر بچینید و وردنه بکشید. سپس قالب بزنید.
کوکی پلنگی | شیرینی پلنگی
بیسکویت پلنگی | شیرینی پلنگی
منبع : مامی سایت
برچسب ها :انواع شیرینی ایرانی و سنتی ، بیسکویت پلنگی ، روش پخت شیرینی زبرا و شیرینی پلنگی ، روش تهیه شیرینی پلنگی ، روش تهیه شیرینی زبرا ، سايت اسكيمو ، شیرینی ، شیرینی پلنگی ، شیرینی عید ، شیرینی عید نوروز ، شیرینی مخصوص عید نوروز ، شیرینی نوروز ، شیرینی نوروزی ، شیرینی نوروزی خوشمزه ، شیرینی های خوشمزه و شیک ، شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی ، طرز تهیه شیرینی عید ، مواد لازم برای تهیه شیرینی زبرا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰