خانه / آشپزي / آموزش انواع شيريني / طرز تهیه شیرینی نینو بسیار خوش طعم و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی نینو بسیار خوش طعم و خوشمزه

شیرینی نینو 	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش انواع شیرینی آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ روش پخت شیرینی نینو٬ سایت اسکیمو٬ شرینی مارمالادی٬ شیرینی٬ شیرینی عید٬ شیرینی عید نوروز٬ شیرینی مخصوص عید نوروز٬ شیرینی نوروز٬ شیرینی نوروزی٬ شیرینی نوروزی خوشمزه٬ شیرینی های خوشمزه و شیک٬ شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی٬ طرز تهیه شیرینی عید٬ طرز تهیه شیرینی نینو٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد میانی شیرینی نینو

طرز تهیه شیرینی نینو بسیار خوش طعم و خوشمزه

 مجله سر گرمی اسکیمو:

شیرینی نینو بسیار خوش طعم و خوشمزه و شیک است، خصوصا برای پذیرایی از مهمانان نوروزی. موا دمیانی آن بسته به ذائقه شما می تواند بادام، گردو، پسته، نارگیل یا مخلوطی از آن ها باشد.

 

مواد لازم برای تهیه مواد میانی شیرینی نینو :

گردوی اسیاب شده ۱۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ حدودا یک عدد در حدی که در ترکیبشون خمیر سفت و چسبنده ای حاصل شود

طرز تهیه شیرینی ماکارون پسته ای PISTACHIO MACARONS برای عید و مهمانی

 

شیرینی نینو 	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش انواع شیرینی آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ روش پخت شیرینی نینو٬ سایت اسکیمو٬ شرینی مارمالادی٬ شیرینی٬ شیرینی عید٬ شیرینی عید نوروز٬ شیرینی مخصوص عید نوروز٬ شیرینی نوروز٬ شیرینی نوروزی٬ شیرینی نوروزی خوشمزه٬ شیرینی های خوشمزه و شیک٬ شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی٬ طرز تهیه شیرینی عید٬ طرز تهیه شیرینی نینو٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد میانی شیرینی نینو

 

مواد لازم خمیر شیرینی نینو :

کره ۱۲۵ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ارد قنادی حدودا ۳۷۵ گرم
به اندازه ای که خمیر بدست نجسبد ولی لطیف بماند

 

شیرینی نینو

 

طرز تهیه شیرینی نینو :

همه اقلام مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
برای تهیه خمیر شیرینی نینو ابتدا کره نرم شده رو با خامه و وانیل را با همزن یا مفتول سیمی می زنیم.

یک دقیقه بعد زرده ها را اضافه می کنیم.  بعد از مخلوط شدن، آرد را ریخته تا خمبر یکدستی حاصل شود.

طرز تهیه چیزکیک ساده قلب

خمیر را دو قسمت کرده و روی تخته ای که رویش کمی آرد پاشیده شده با وردنه خیلی نازک باز میکنیم.

از خمیر باز شده مثلث های متساوی الساقین بریده و یک دوم قاشق مرباخوری از مواد میانی گذاشته و آن را مثل سیگارت می پیچیم و لوله می کنیم.

داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه می پزیم.

بعد از سرد شدن در پودر قند غلتانده و برای تزیین پودر پسته می زنیم.

 

شیرینی نینو 	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش انواع شیرینی آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ روش پخت شیرینی نینو٬ سایت اسکیمو٬ شرینی مارمالادی٬ شیرینی٬ شیرینی عید٬ شیرینی عید نوروز٬ شیرینی مخصوص عید نوروز٬ شیرینی نوروز٬ شیرینی نوروزی٬ شیرینی نوروزی خوشمزه٬ شیرینی های خوشمزه و شیک٬ شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی٬ طرز تهیه شیرینی عید٬ طرز تهیه شیرینی نینو٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد میانی شیرینی نینو

 

نکته :

دقت کنین که خمیر را تا حد امکان نازک باز کنید، بطوری که سایه ی سطح زیر خمیر از روی آن مشاهده شود که در این صورت شیرینی فوق العاده خوشمزه ای خواهید داشت.

طرز تهیه باقلوا پاکستانی تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو

می توانید خمیر را ساده پهن کرده کمی مواد بگذارید. خمیر را تا کرده و قالب بزنی، به گونه ای که مواد بین دو لایه خمیر باشد.

 

 

نوش جان

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه بامیه هندی شیرینی مناسب سفره افطار

فهرست مطالب۱ طرز تهیه بامیه هندی شیرینی مناسب سفره افطار۱.۱ طرز تهیه بامیه هندی۱.۱.۱ مواد ...