خانه / آشپزي / انواع شیرینی ایرانی و سنتی / کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز

کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز

کوکی مارمالادی

روش پخت کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز

مجله سر گرمی اسکیمو:

کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را بپزین.

 

مواد لازم برای تهیه کوکی مارمالادی برشی :

کره ۳/۴ پیمانه نرم شده
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد هم دمای محیط
وانیل ۱ ق چ
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
مارملاد ۱/۲ پیمانه تمشک یا توت فرنگی یا زرد آلو

طرز تهیه شیرینی مشهدی و تزیین شیرینی مشهدی

 

کوکی مارمالادی

 

طرز تهیه کوکی مارمالادی :

فر را بادمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نموده و کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.

کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرکی و یکدست شوند (مثل تصویر)

کوکی مارمالادی

همزن دستی هم میتونید استفاده کنید اما تایم همزدن شما فوق العاده زیاد خواهد شد.

تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده مجدد با همزن هم می زنیم.

کوکی مارمالادی

در ظرف دیگری آرد + نمک + بیکینگ پودر را ترکیب نموده و الک کرده و  به مواد اضافه میکنیم.

کمی با همزن میزنیم تا ترکیب شوند (با سرعت کم)

کوکی مارمالادی

بر روی سطحی که آرد پاشی شده (کمی) خمیر را مثل تصویر باز می کنید.( ۳۰ در ۳ سانت)

طرز تهیه نان پنجره ای از شیرینی‌های قدیمی وسنتی ایرانی

اندازه تقریبی می باشد و می تونید با توجه به سایز سینی خودتون تعیین کنید.

کوکی مارمالادی

با این مقدار ۴ نوار مثل تصویر زیر خواهید داشت.

وسط خمیر با انتهای قاشق چوبی (و یا حتی انگشتت دست) شیار ایجاد میکنیم.

کوکی مارمالادی

گودی خمیر به شکل زیر در میاد که برای قرار دادن مارمالاد هست.

کوکی مارمالادی

سپس داخل شیار را با مارمالاد پر میکنیم. ( با توجه به اندازه دستور ۲ ق غ برای هر کدام کافیه)

کوکی مارمالادی

مارمالاد توت فرنگی و تمشک برای این شیرینی گزینه خوبیه.

ولی هر مارمالادی که دوست دارید می تونید استفاده کنید.

داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که طلایی کم رنگ شود قرار می دهیم.

طرز تهیه کاکای کدو شیرینی سنتی گیلان + عکس

کوکی مارمالادی

بعداز پخت اجازه میدیم خنک بشه (۱۰ دقیقه کافیه) سپس به اندازه ۱ و نیم سانت برش می دهیم.
کوکی مارمالادی

با این مقدار حدود ۵۵ تا ۶۵ عدد شیرینی خواهید داشت.

کوکی مارمالادی

کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ

 

منبع : sooran.com

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

شیرینی کاک که به عنوان سوغات اصلی کرمانشاه شناخته شده است؛ نه تنها در کرمانشاه بلکه در استان های دیگر نیز طرفداران بسیاری را از آن خود نموده و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.