روش پخت کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز
کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را بپزین.
مواد لازم برای تهیه کوکی مارمالادی برشی :
کره ۳/۴ پیمانه نرم شده
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد هم دمای محیط
وانیل ۱ ق چ
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
مارملاد ۱/۲ پیمانه تمشک یا توت فرنگی یا زرد آلو
طرز تهیه کوکی مارمالادی :
فر را بادمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نموده و کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.
کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرکی و یکدست شوند (مثل تصویر)
همزن دستی هم میتونید استفاده کنید اما تایم همزدن شما فوق العاده زیاد خواهد شد.
تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده مجدد با همزن هم می زنیم.
در ظرف دیگری آرد + نمک + بیکینگ پودر را ترکیب نموده و الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.
کمی با همزن میزنیم تا ترکیب شوند (با سرعت کم)
بر روی سطحی که آرد پاشی شده (کمی) خمیر را مثل تصویر باز می کنید.( ۳۰ در ۳ سانت)
اندازه تقریبی می باشد و می تونید با توجه به سایز سینی خودتون تعیین کنید.
با این مقدار ۴ نوار مثل تصویر زیر خواهید داشت.
وسط خمیر با انتهای قاشق چوبی (و یا حتی انگشتت دست) شیار ایجاد میکنیم.
گودی خمیر به شکل زیر در میاد که برای قرار دادن مارمالاد هست.
سپس داخل شیار را با مارمالاد پر میکنیم. ( با توجه به اندازه دستور ۲ ق غ برای هر کدام کافیه)
مارمالاد توت فرنگی و تمشک برای این شیرینی گزینه خوبیه.
ولی هر مارمالادی که دوست دارید می تونید استفاده کنید.
داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که طلایی کم رنگ شود قرار می دهیم.
بعداز پخت اجازه میدیم خنک بشه (۱۰ دقیقه کافیه) سپس به اندازه ۱ و نیم سانت برش می دهیم.
با این مقدار حدود ۵۵ تا ۶۵ عدد شیرینی خواهید داشت.
کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ
منبع : sooran.com