کد خبر : 26241
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 اسفند 1394 - 10:33
108 بازدید بازدید

طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز شیک و خوشمزه

طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز شیک و خوشمزه

فهرست مطالب۱ ۲ طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز شیک و خوشمزه۳ طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز شیک و خوشمزه مجله سر گرمی اسکیمو: شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این شیرینی ها را می توانید در اشکال و طرح های مختلف درست کنید.

شیرینی اتابکی , شیرینی نوروز	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش انواع شیرینی آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ سایت اسکیمو٬ سایت سرگرمی٬ شیرینی٬ شیرینی اتابکی٬ شیرینی عید٬ شیرینی عید نوروز٬ شیرینی مخصوص عید نوروز٬ شیرینی نوروز٬ شیرینی نوروزی٬ شیرینی نوروزی خوشمزه٬ شیرینی های خوشمزه و شیک٬ شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی٬ طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز٬ طرز تهیه شیرینی عید٬ مجله سرگرمی اسکیمو

طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز شیک و خوشمزه

مجله سر گرمی اسکیمو:

شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این شیرینی ها را می توانید در اشکال و طرح های مختلف درست کنید.

 

مواد لازم :
آرد سفید: ۱و ۱/۲ پیمانه
آرد برنج: ۱و ۱/۲ پیمانه
روغن جامد: ۱و ۱/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر قند: ۱و ۱/۴ پیمانه
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری سر خالی

 

طرز تهیه پیراشکی لقمه ای با شیر بدون ماست

طرز تهیه :
روغن جامد و پودر قند را با هم خوب مخلوط می کنیم تا کرم مانند شود. زرده تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود.

وانیل و آرد را اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا پودر کاکائو به تمامی خمیر برسد.

در پایان هر کدام از قسمت های خمیر را جداگانه در نایلون فریزر گذاشته و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم.
بعد از این مدت خمیر را به دلخواه قالب می زنیم.(می توانید همه را یک رنگ یا مطابق تصویر دو رنگ کار کنید) و در سینی فر با فاصله می چینیم و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم. (این شیرینی نباید زیاد تغییر رنگ دهد).
بعد از پخت حدود ۲ دقیقه صبر کرده و شیرینی ها را از سینی خارج می کنیم.

طرز تهیه شیرینی گردویی مینیاتوری

نگذارید شیرینی ها در سینی خنک شوند چون در آن صورت به کف سینی خواهند چسبید البته اگر از کاغذ روغنی استفاده می کنید هرگز نمی چسبد.

 

 

منبع : کانال آشپزباشی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn