خانه / آشپزي / انواع شیرینی ایرانی و سنتی / دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه

دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه

کوکی سیب , شیرینی نوروزی 	آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش انواع شیرینی آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی٬ شیرینی سیب٬ شیرینی عید٬ شیرینی عید نوروز٬ شیرینی مخصوص عید نوروز٬ شیرینی نوروزی٬ شیرینی نوروزی خوشمزه٬ طرز تهیه شیرینی عید٬ طرز تهیه کوکی سیب٬ کوکی سیب٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه کوکی سیب

دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه

مجله سر گرمی اسکیمو:

کوکی سیب که یک رسپی روسی است ، هم راحت درست میشه و هم  خوشمزه هست. این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.

 

مواد لازم برای تهیه کوکی سیب :

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل ۱ مایع: ۲ ق چ ۱ق چ
سیب زرد پوست کنده/ خرد شده ۳ عدد
آرد ۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ + ۱/۴ ق چ
پودر قند برای تزیین مقداری
کره ذوب شده و خنک شده ۱ پیمانه (۲۲۶ گرم)

 

طرز تهیه کوکی سیب :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ فارنهایت) گرم می کنیم. کف سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم.

طرز تهیه باقلوا شکلاتی شیرینی مخصوص عید فطر

کوکی سیب , شیرینی نوروزی

ابتدا کره و شکر را با همزن می زنیم تا کرمی شکل ( مثل تصویر بالا) شود.

از همزن دستی هم می توانید استفاده کنید اما زمان خیلی طولانی تری لازم دارید.

کره ذوب شده و سرد شده را به همراه وانیل اضافه می کنیم.

مجددا هم میزنیم. (سرعت همزن تا این مرحله متوسط رو به بالا)

کوکی سیب , شیرینی نوروزی

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم. وبه مواد در حال همزدن اضافه می کنیم.

تا زمانی اضافه میکنیم و هم میزنیم که بافتی مثل تصویر داشته باشیم.

کوکی سیب , شیرینی نوروزی 	آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش انواع شیرینی آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی٬ شیرینی سیب٬ شیرینی عید٬ شیرینی عید نوروز٬ شیرینی مخصوص عید نوروز٬ شیرینی نوروزی٬ شیرینی نوروزی خوشمزه٬ طرز تهیه شیرینی عید٬ طرز تهیه کوکی سیب٬ کوکی سیب٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه کوکی سیب

سیب ها را پوست کنده و مکعبی کوچک خرد می کنیم.

( در زمان آماده شدن خمیر این کار را انجام می دهیم تا سیب ها تغییر رنگ ندهند)

طرز تهیه دونات مخصوص صبحانه

کوکی سیب , شیرینی نوروزی

سیب ها را به مواد اضافه نموده و با لیسک هم می زنیم.

کوکی سیب , شیرینی نوروزی

به اندازه یک اسکوپ یا گردوی بزرگ از مواد برداشته و گرد می کنیم.

گلوله های خمیر را با فاصله ۵ سانت در سینی فر می چینیم.

کوکی سیب , شیرینی نوروزی

به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر قرار می دهیم.

( یا تا زمانی که لبه های شیرینی تغییر رنگ دهند)

بعداز پخت از فر خارج نموده و بعداز خنک شدن اولیه روی کوکی ها (در صورت تمایل) پودر قند الک می کنیم.

کوکی سیب , شیرینی نوروزی	آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش انواع شیرینی آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی٬ شیرینی سیب٬ شیرینی عید٬ شیرینی عید نوروز٬ شیرینی مخصوص عید نوروز٬ شیرینی نوروزی٬ شیرینی نوروزی خوشمزه٬ طرز تهیه شیرینی عید٬ طرز تهیه کوکی سیب٬ کوکی سیب٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه کوکی سیب

 

نکات مهم در تهیه کوکی سیب :

حتما فاصله بین کوکی هارو رعایت کنین.

سعی کنین سایز کوکی ها یک اندازه باشه که ظاهر شیکی داشته باشند.

طرز تهیه بیسکویت نخودی خوشمزه برای اعیاد و مناسبتها

با این مقدار حدود ۵۰ کوکی سیب خواهید داشت.

حتما در ظرف در دار در یخچال نگهداری شوند و قبل از استفاده نیم ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شوند سپس سرو کنید.

 

نوش جان

 

منبع : sooran.com

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

شیرینی کاک که به عنوان سوغات اصلی کرمانشاه شناخته شده است؛ نه تنها در کرمانشاه بلکه در استان های دیگر نیز طرفداران بسیاری را از آن خود نموده و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.