خانه / آشپزي / انواع شیرینی ایرانی و سنتی / دستور تهیه باقلوا پرچمی ، باقلوا سه رنگ قزوین

دستور تهیه باقلوا پرچمی ، باقلوا سه رنگ قزوین

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ 	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ باقلوا پرچمی٬ باقلوا پرچمی قزوین٬ باقلوا سه رنگ٬ باقلوا سه رنگ قزوین٬ باقلوا قزوینی٬ خمیر باقلوا پرچمی قزوین٬ دستور تهیه باقلوا پرچمی٬ دستور تهیه باقلوا پرچمی ، باقلوا سه رنگ قزوین٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد اولیه باقلوای قزوین٬ مواد لازم داخل باقلوا پرچمی

 دستور تهیه باقلوا پرچمی / باقلوا سه رنگ قزوین

 

مجله سر گرمی اسکیمو:باقلوا پرچمی قزوین مهم ترین سوغات این استان است. باقلوایی که در قزوین پخته می شود از باقلوای یزد و اصفهان و شیراز خوردنی تر است چرا که تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان همنامش در استان های دیگر است.
مواد اولیه باقلوای قزوین عبارت است از: قند بادام، قند پسته، مواد معطر، قند زعفران، گلاب، هل و آرد. این مواد اولیه است که تبدیل می شود به باقلوای لوزینه، باقلوای پیچ و معروف ترین باقلوای قزوینی یعنی باقلوا پرچمی .

دقت در شکل و رنگ های اجزا این شیرینی نفیس و اشرافی بیش از پیش نبوع نیاکان و اسلاف ما را به رخ می کشد.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ 	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ باقلوا پرچمی٬ باقلوا پرچمی قزوین٬ باقلوا سه رنگ٬ باقلوا سه رنگ قزوین٬ باقلوا قزوینی٬ خمیر باقلوا پرچمی قزوین٬ دستور تهیه باقلوا پرچمی٬ دستور تهیه باقلوا پرچمی ، باقلوا سه رنگ قزوین٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد اولیه باقلوای قزوین٬ مواد لازم داخل باقلوا پرچمی

 

مواد لازم خمیر باقلوا پرچمی قزوین 

• گلاب ۱ قاشق غذاخوری.
• آب گرم ۲ قاشق غذاخوری.
• روغن جامد آب شده ۱ قاشق سوپ خوری.
• آرد الک شده ۱ پیمانه.

 

روش تهیه‌ نخودچی قلقلی

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

مواد لازم داخل باقلوا پرچمی :

• پودر بادام ۵ پیمانه.
• پودر پسته ۳ پیمانه.
• پودر قند ۵ پیمانه.
•زعفران حل شده ۳ قاشق غذاخوری.
• پودر هل ۱ قاشق غذاخوری.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ 	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ باقلوا پرچمی٬ باقلوا پرچمی قزوین٬ باقلوا سه رنگ٬ باقلوا سه رنگ قزوین٬ باقلوا قزوینی٬ خمیر باقلوا پرچمی قزوین٬ دستور تهیه باقلوا پرچمی٬ دستور تهیه باقلوا پرچمی ، باقلوا سه رنگ قزوین٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد اولیه باقلوای قزوین٬ مواد لازم داخل باقلوا پرچمی

 

مواد لازم شربت باقلوا پرچمی :

• آب ۱ پیمانه.
• شکر ۱ پیمانه.
• گلاب دو قاشق غذاخوری (تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید).
• پودرقند و هل را مخلوط کرده. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط میکنیم. پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته. پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط میکنم.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

روش تهیه خمیر باقلوا پرچمی :

• آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.
• خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز میکنیم تا به صورت لواش کاملا نازک در بیاید.
• قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب میاندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آنرا با گوشت کوب خوب میکوبیم تا سطح آن کاملا صاف شود . سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجددا خوب میکوبیم و روی آن پودرپسته قندی را میریزیم و خوب میکوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا میشوند) روی پودر پسته را با قلمو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن میگذاریم .
• فر را با حرارت ۱۷۵ درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.
• با پشت چاقو روی خمیر برش میزنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد . باقلا را در حدود ۳۰ الی ۳۵ دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر دراورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را میریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر می شود). بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را برش میدهیم

شیرینی ساق عروس

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ 	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ باقلوا پرچمی٬ باقلوا پرچمی قزوین٬ باقلوا سه رنگ٬ باقلوا سه رنگ قزوین٬ باقلوا قزوینی٬ خمیر باقلوا پرچمی قزوین٬ دستور تهیه باقلوا پرچمی٬ دستور تهیه باقلوا پرچمی ، باقلوا سه رنگ قزوین٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد اولیه باقلوای قزوین٬ مواد لازم داخل باقلوا پرچمی

www.tasvirezendegi

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

شیرینی کاک که به عنوان سوغات اصلی کرمانشاه شناخته شده است؛ نه تنها در کرمانشاه بلکه در استان های دیگر نیز طرفداران بسیاری را از آن خود نموده و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.