آموزش یه دم کنی ساده آموزش دوخت سرویس آشپزخانه


اول دو تا دایره به قطر ۱۸ سانت ببرید. (البته بستگی به در قابلمه ایی که میخواید استفاده کنید هم داره. میتونید در قابلمه رو بذارید ۴ ،۵ سانت بزرگتر از در قابلمه پارچه رو ببرید)
یه نوار عرض ۴ سانت و طول ۴۵ سانت ببرید.
نوار رو تا کنید یعنی ۱ سانت از یک طرف و ۱ سانت از طرفه دیگه.
به این صورت
وقتی از هر طرف ۱ سانت تا کردید دوباره از وسط هم تا کنید و اتو بزنید
دایره های بریده شده رو بذارید بینش یه لایه پشم شیشه یا ابر بذارید
اضافه های اطراف رو ببرید و وسط دم کنی رو کوک بزنید
با گچ خیاطی چند تا خط عمودی و افقی بکشید رو یه طرف دم کنی
و اون خط ها رو چرخ کنید (میتونید این همه هم چرخ نکنید مشکلی نیست)بعد دوخت کوک ها رو بشکافید
نوار رو بذارید کنار دم کنی. اون وسطی رو که تا کرده بودید و اتو زده بودید بیافته لبه ی دم کنی. یعنی ۱ سانت اینور دم کنی بیافته و ۱ سانت اونور دم کنی !!
و کوک بزنید
تا اخر نوار بزارید و کوک بزنید.
یه چند سانت روبان هم ببرید و ضربدری بذارید لبه ی دم کنی و کوک بزنید
و بعد دورتا دور دم کنی رو چرخ کنید
به این صورت یه دم کنی دارید.
banoyeziba