طرز تهیه حلوای مجلسی
مواد لازم
آرد سنگک یک کیلو | شش پیمانه |
روغننباتی | دو پیمانه |
روغنمایع | نصف پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
حلوا شکری | ۱۰۰ گرم |
پودر گلسرخ | یک قاشق چایخوری |
زنجبیل و فلفلسیاه | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
هل، دارچین و زیره سائیده | یک قاشق چایخوری |
پودر نارگیل و کنجد | به میزان لازم |
طرز تهیه
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم. سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه) سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
مواد لازم شربت حلوا
شکر | چهار پیمانه |
آب | دو پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شربت
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.
منبع:iran