خانه / آشپزي / انواع شیرینی ایرانی و سنتی / شیرینی زنجبیلی ساده و آسان بدون فر

شیرینی زنجبیلی ساده و آسان بدون فر

شیرینی زنجبیلی ساده و آسان بدون فر

مجله سر گرمی اسکیمو:

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی , پخت شیرینی بدون فر انواع شیرینی ایرانی و سنتی آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ درست کردن پخت شیرینی بدون فر٬ سایت اسکیمو٬ سایت آشپزی٬ شیرینی پزی٬ شیرینی زنجبیلی بدون فر٬ شیرینی زنجبیلی ساده و آسان بدون فر٬ طرز تهیه شیرینی زنجبیلی٬ مجله سرگرمی اسکیمو

شیرینی زنجبیلی بدون فر

 

 

مواد لازم :

 

آرد سه پیمانه
روغن جامد ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
زنجبیل سه قاشق سوپخوری
پودر قند ۲/۳ پیمانه

 

 

طرز تهیه :

 

روغن، پودر قند و زنجبیل را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. آرد الک شده را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا خامی آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه کرده کاملا مخلوط می‌کنیم. کره را هم به تدریج می‌افزاییم. در صورتی که بخواهیم شیرینی دو رنگ داشته باشیم مقداری از ماده آماده را با پودر کاکائو مخلوط کرده، سپس مواد را با وردنه باز کرده و به شکل‌های دلخواه قالب می‌زنیم.

طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز

 

منبع : groohashpazi

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

شیرینی کاک که به عنوان سوغات اصلی کرمانشاه شناخته شده است؛ نه تنها در کرمانشاه بلکه در استان های دیگر نیز طرفداران بسیاری را از آن خود نموده و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.