خانه / آشپزي / انواع شیرینی ایرانی و سنتی / رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار

رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار

رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار

 

آشپزی,شیرینی مخصوص افطار, شیرینی مخصوص افطار گیلان انواع شیرینی ایرانی و سنتی	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ درست کردن شیرینی رشته خوشکار٬ درست کردن شیرینی رشته خوشکار با تصویر٬ رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی مخصوص افطار٬ شیرینی مخصوص افطار گیلان٬ شیرینی مخصوص گیلان٬ طرز تهیه خوشکار٬ طرز تهیه رشته خوشکار٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه شیرینی خوشکار

سپس برنج را آسیاب می‌کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد. )

 

رشته خوشکار شیرینی مخصوص گیلان است که معمولاً آن را با چای می‌خورند. چرب و خیلی شیرین است. مغازه‌هایی که رشته خوشکار می‌فروشند آن را پیش رویتان تهیه و سرخ می‌کنند و داغ و برشته تحویلتان می‌دهند.

 

 

مواد لازم :

 

 

 آب  ۴ پیمانه
 مغز گردو چرخ شده  ۱۰۰ گرم
 مغز هل ساییده شده  به میزان لازم
 آرد برنج  ۲ پیمانه پلو پز
 روغن مایع  برای سرخ کردن
دارچین یک قاشق مرباخوری
شکر ۱/۵ پیمانه

 

 

مواد لازم برای شربت :

 

 آب  ۱/۵ لیوان
 دارچین  یک قاشق مرباخوری
 شکر  به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز

 

طرز تهیه شربت :

 

آب و شکر را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا قوام بیاید.

از روی حرارت بر می‌داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می‌کنیم.

 

 

طرز تهیه خوشکار :

 

مغز گردو، مغز هل، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می‌کنیم به حدی که چسبندگی میان آن‌ها ایجاد شود.

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا برنج را می‌شوییم و چند ساعتی آن را خیس می‌کنیم .

بعد آن را روی دستمالی می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.

سپس برنج را آسیاب می‌کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد. )

آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم و چند ساعتی آن را کنار می‌گذاریم.

طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر  این شیرینی خوشمزه را در ۱۰ دقیقه تهیه کنید

سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده به آرامی خالی می‌کنیم.

مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار می‌ریزیم ( این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است).

 

طرز تهیه رشته خوشکار,شیرینی مخصوص افطار انواع شیرینی ایرانی و سنتی	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ درست کردن شیرینی رشته خوشکار٬ درست کردن شیرینی رشته خوشکار با تصویر٬ رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی مخصوص افطار٬ شیرینی مخصوص افطار گیلان٬ شیرینی مخصوص گیلان٬ طرز تهیه خوشکار٬ طرز تهیه رشته خوشکار٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه شیرینی خوشکار

 

یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم .

انگشتان را روی تک‌تک سوراخ‌های شانه می‌گذاریم و آن را روی سینی قرار می‌دهیم و یکباره انگشتان را بر می‌داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می‌کنیم.

 

طرز تهیه رشته خوشکار,شیرینی مخصوص افطار انواع شیرینی ایرانی و سنتی	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ درست کردن شیرینی رشته خوشکار٬ درست کردن شیرینی رشته خوشکار با تصویر٬ رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی مخصوص افطار٬ شیرینی مخصوص افطار گیلان٬ شیرینی مخصوص گیلان٬ طرز تهیه خوشکار٬ طرز تهیه رشته خوشکار٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه شیرینی خوشکار

 

بعد از چند ثانیه آن را برمی‌داریم و روی پارچه تمیزی قرار می‌دهیم.

بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا می‌کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می‌آوریم .

طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز

از مایه وسط روی یک سمت از آن می‌ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن می‌آوریم و با کناردست‌ اطراف آن را می‌چسبانیم.

 

طرز تهیه رشته خوشکار,شیرینی مخصوص افطار

 

تمام مایه را به همین روش انجام می‌دهیم.

 

طرز تهیه رشته خوشکار,شیرینی مخصوص افطار انواع شیرینی ایرانی و سنتی	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ انواع شیرینی ایرانی و سنتی٬ درست کردن شیرینی رشته خوشکار٬ درست کردن شیرینی رشته خوشکار با تصویر٬ رشته خوشکار ، شیرینی گیلانی مخصوص افطار٬ سایت اسکیمو٬ شیرینی مخصوص افطار٬ شیرینی مخصوص افطار گیلان٬ شیرینی مخصوص گیلان٬ طرز تهیه خوشکار٬ طرز تهیه رشته خوشکار٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه شیرینی خوشکار

 

سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می‌کنیم .

سپس در شربت می‌غلتانیم و در ظرف مناسبی می‌چینیم.

 

 

منبع : hamshahrionline

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

شیرینی کاک که به عنوان سوغات اصلی کرمانشاه شناخته شده است؛ نه تنها در کرمانشاه بلکه در استان های دیگر نیز طرفداران بسیاری را از آن خود نموده و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.