خانه / آشپزي / آموزش انواع شيريني / تهيه شيريني هاي خشك / طرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر

طرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر

طرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر

شیرینی مخصوص عید فطر , کلوچه مخصوص عید فطر آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ پخت کلوچه سنتی٬ سایت اسکیمو٬ سایت آشپزی٬ سایت شیرینی پزی٬ شیرینی مخصوص عید فطر٬ طرز تهیه کلوچه سنتی٬ طرز تهیه کلوچه مخصوص٬ کلوچه سنتی برای عید فطر٬ کلوچه مخصوص عید فطر٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه کلوچه سنتی

 

مواد لازم:

 

 آرد سفید  ۳ پیمانه
 روغن جامد  ۱ پیمانه
 شکر  ۲/۱ پیمانه
 گلاب  ۲/۱ پیمانه
 هل  ۱قاشق مرباخوری
پکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا شکر رادر هل وگلاب حل کرده بعد از آن در ظرفی جداگانه آرد وروغن وپکینگ پودر را مخلوط می کنیم سپس محلول گلاب وشکری را که داشتیم به آن اضافه کرده وبا دست به آرامی ورز دهید خمیر لطیف ونرمی به دست می آید آن را به وسیله وردنه پهن کرده به دلخواه قالب بزنید یا بایک چاقو ببرید.در فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه بگذارید بپزد.وقتی از فر درآوردید بگذارید مقداری سرد شود و بعد آنرا نوش جان کنید.

طرز تهیه شیرینی عسل دارچینی با قالب برفی

 

منبع : roze_banafsh5

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه کراکر کنجدی نان عصرانه و صبحانه خوشمزه و مقوی

کراکر یا تردک نوعی نان است که با استفاده از آرد گندم تهیه می‌شود. انواع کراکر در طعم‌ها و اندازه‌های مختلف در بازار موجودند. در ادامه طرز تهیه کراکر کنجدی را خواهید دید.