کد خبر : 26036
تاریخ انتشار : شنبه 8 اسفند 1394 - 10:15
96 بازدید بازدید

طرز تهیه شیرینی نوقا پخت شیرینی های محلی تبریز

طرز تهیه شیرینی نوقا پخت شیرینی های محلی تبریز

طرز تهیه شیرینی نوقا پخت شیرینی های محلی تبریز مجله سر گرمی اسکیمو: نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.   مواد لازم :    نان میکادو  ۲ ورق شکر ۴۵۰ گرم گلوکز مایع ۲۵۰ میلی لیتر عسل یا شیره ۱۲۵ میلی لیتر وانیل یک هشتم قاشق چایخوری سفیده

طرز تهیه شیرینی نوقا پخت شیرینی های محلی تبریز

مجله سر گرمی اسکیمو:

درست کردن نوقا , شیرینی لوکا انواع شیرینی ایرانی و سنتی	آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ پخت شیرینی٬ پخت شیرینی های سنتی٬ پخت شیرینی های محلی٬ پخت شیرینی های محلی تبریز٬ درست کردن نوقا٬ سایت آشپزی٬ سایت شیرینی پزی٬ شیرینی لوکا٬ شیرینی نوقا٬ طرز تهیه شیرینی نوقا٬ طرز تهیه شیرینی نوقا پخت شیرینی های محلی تبریز٬ لوکا٬ نوعی شیرینی محلی٬ نوقا

نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.

 

مواد لازم :

 

 نان میکادو  ۲ ورق
شکر ۴۵۰ گرم
گلوکز مایع ۲۵۰ میلی لیتر
عسل یا شیره ۱۲۵ میلی لیتر
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
کره نرم ۷۵ گرم
فندق بدون پوست و پسته ۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه شیرینی نوقا :

قالب مستطیل شکل ۲۰×۳۰ سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذارید .

شکر ، گلوکز مایع، شیره و یا عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود . بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آید .

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی خانگی

این مواد باید حدود ۵ دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج شما عدد ۱۳۰ درجه سانتی گراد را نشان دهد.

قبل از اینکه مایع کاملا آماده شود سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد . سپس شیره آماده را از روی حرارت برداشته به صورت یک نوار باریک به آرامی به سفیده اضافه کنید . همچنان با همزن به زدن ادامه دهید تا شیره کاملا جذب شده و مواد غلیظ شود. به طوری که شکل خود را حفظ کند.

کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ عید نوروز

بعد از جذب شیره با سفیده ، کره نرم شده را اضافه کنید و در نهایت فندق و پسته را مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب ، پهن کنید.

تکه دیگر نان میکادو را روی مواد قرار داده کاملا فشار دهید تا نان به مواد بچسبد . قالب را در دمای محیط قرار دهید تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شیرینی را با استفاده از یک چاقوی چرب برش دهید و در ظرف بچینید.

دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهیه این شیرینی است. همین طور بهتر است در تهیه این شیرینی از همزن کاسه دار استفاده کنید. در صورت در دسترس نبودن دماسنج می توانید بعد از ۵ دقیقه جوشیدن مایع به اندازه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مایع آماده است.

طرز تهیه دونات مخصوص صبحانه

 

منبع : groohashpazi

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn