خانه / آشپزي / انواع شیرینی ایرانی و سنتی / طرز تهیه شیرینی شکری شیرینی خانگی برای عصرانه

طرز تهیه شیرینی شکری شیرینی خانگی برای عصرانه

طرز تهیه شیرینی شکری شیرینی خانگی برای عصرانه

طرز تهیه شیرینی خانگی , پخت شیرینی شکری انواع شیرینی ایرانی و سنتی	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ پخت شیرینی شکری٬ روش تهیه شیرینی شکری٬ سایت اسکیمو٬ سایت آشپزی٬ شیرینی پزی٬ شیرینی خانگی برای عصرانه٬ شیرینی شکری٬ طرز تهیه انواع شیرینی٬ طرز تهیه شیرینی خانگی٬ طرز تهیه شیرینی شکری٬ طرز تهیه شیرینی شکری شیرینی خانگی برای عصرانه٬ مجله سرگرمی اسکیمو

این هم یک شیرینی خانگی برای عصرانه های پاییزی شما …

مواد لازم:

 روغن شیرینی پزی  دو سوم پیمانه
 کره  دو سوم پیمانه
 شکر  یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین
 تخم مرغ  ۲ عدد
 وانیل  ۲ قاشق چای خوری
آرد سه و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری

روش تهیه شیرینی شکری :
* دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.
* کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
* ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.
* از خمیر مهیا شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ‌ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
* شیرینی‌ها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن‌ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.
شیرینی‌ها آماده‌اند تا عصرانه شما را شیرین کنند. نوش جان!

منبع : iranvij.ir

طرز تهیه نان پنجره ای از شیرینی‌های قدیمی وسنتی ایرانی

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه شیرینی کاک ترد و خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی

شیرینی کاک که به عنوان سوغات اصلی کرمانشاه شناخته شده است؛ نه تنها در کرمانشاه بلکه در استان های دیگر نیز طرفداران بسیاری را از آن خود نموده و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.