خانه / آشپزي / آموزش انواع دسر / پوست مرکبات شکری
پوست مرکبات شکری, پوست پرتقال شکری, پوست پرتقال خشک شده,خشکبار, روش خشک کردن میوه ها, روش خشک کردن پوست مرکبات, کدبانو,شب یلدا

پوست مرکبات شکری

پوست مرکبات شکری

پوست مرکبات شکری یکی از اون قرتی بازی هایی که  جدیدا   رو میزهایی پذیرایی مخصوصا یلدا ظاهر شده…در فرنگستان حاضری میفروشن  … حالا در مام وطن  حاضریش وجود نداره. خودمون میسازیمش…

Dark Chcolate Coaterd Candied Orange Peel 3 500

 

 مجله سر گرمی اسکیمو:پوست پرتقال  ۵ عدد 

شکر ۲ لیوان 

آب ۲ لیوان  

اب برای گرفتن تلخی پوست پرتقال  

پوست پرتقال یا لیمو یا نارنگی  رو کنده و خلالی خرد کنید. سعی کنید یکدست و تمیز باشه..

میتونید مکعبی هم خرد کنید و برای داخل نانها و شیرینها نگه دارید… خارجیها اکثرا این پوست مرکبات شکری رو داخل شیرینی ها و نان هاشون مخصوصا تو کریسمس  استفاده می کنن… 

قسمت سفید پوست مرکبات  رو سعی کنید تا جایی که میشه بگیرید . این سفیدی پوست مرکبات هست که باعث تلخی میشه… 

Candied Orange Peel 21

Oranges and Peels 500

خلال ها رو تو قابلمه میریزم و  می گیریم زیر شیر آب و پر میکنیم.. تقربیا حدود  ۲ لیوان آب . 

و میزاریم روی حرارات  و شعله رو  بلند میکنیم تا بجوشه.. 

وقتی جوشید خالی میکنیم تو آبکش و روش آب سرد میگیریم.

مجداد میریزیم تو قابلمه و روش آب میریزم و روی حرارت میزاریم تا بجوشه. این کار رو ۳ مرتبه دیگه انجام میدیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته بشه..  یعنی کلا ۴ بار میشه.. 

Candied Orange Peel 41

حالا ۲ لیوان شکر و ۲ لیوان آب رو داخل قابلمه ایی ریخته و  هم میزنیم تا شکر حل شه و بعد روی حرارت میزاریم 

وقتی خواست بجوش بیاد پوست پرتقال ها رو بهش اضافه میکنیم. 

دیگه هم  نمیزینم..  سعی کنید جلوی خودتون رو بگیرید و هم نزنید..  چون شکر به دیواره قابلمه میچسیه و بعد مجدد وارد شربت میشه و بعدها باعث شکرک زدن شربت  میشه..البته اگه خواستید از شربتش استفاده کنید این نکات رو رعایت کنید.  اگه نخواستید شربت رو که هیچ راحت باشید هم بزنید. 

از این شربت برای مرطوب کردن لایه های کیک و دسر و… میشه استفاده کرد… 

مدت زمانش از ۴۰ دقیقه هست تا دو ساعت بستگی به سایز قابلمه و پوست مرکباتتون داره. همیشه هم نسبت شکر و آب باید مساوی باشه.. 

پوست مرکبات رو بچشید اگه شیرین شده بود کافیه.. البته ممکن یه ته مزه تندی پوست پرتقالم بده که اگه سفیدی های پوست پرتقال رو خوب گرفته باشید این  ته مزه تندی  کمتر  میشه.. 

Candied Orange Peel 6

Candied Orange Peel 7

	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ بانوی زیبایی٬ پوست پرتقال خشک شده٬ پوست پرتقال شکری٬ پوست مرکبات شکری٬ خشکبار٬ دسر شب یلدا٬ روش خشک کردن پوست مرکبات٬ روش خشک کردن میوه ها٬ سایت اسکیمو٬ شب یلدا٬ کدبانو٬ کریسمَس٬ مجله سرگرمی اسکیمو

 بعد  شیرین شدن مرکبات رو تو آبکش میریزم. زیر ابکش یه کاسه بزارید  برای شربتش..  به مدت چند ساعت  میزاریم بمونه یا اینکه یه صبح تا شب داخل یخچال البته بزارید تو آبکش بمونه.. 

بعد پوست ها رو داخل شکر بغلتونید و روی آبکش بریزید و بزاردی بمونه تا کاملا خشک بشه.. بعد بریزید تو ی زیپ لاک و داخل یخچال نگهش دارید… 

میتونید شکلات رو ذوب کنید و یه طرف  خلال های خشک شده رو داخل شکلات بزنید .. 

می تونید از انواع قالب ها برای زیبا تر شدنش استفاده کنید. مثلا پوست مرکبات رو با قالب قلب و ستاره و گل بزنید و بعد خشک کنید…  

	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ بانوی زیبایی٬ پوست پرتقال خشک شده٬ پوست پرتقال شکری٬ پوست مرکبات شکری٬ خشکبار٬ دسر شب یلدا٬ روش خشک کردن پوست مرکبات٬ روش خشک کردن میوه ها٬ سایت اسکیمو٬ شب یلدا٬ کدبانو٬ کریسمَس٬ مجله سرگرمی اسکیمو

sugar to rack

	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ بانوی زیبایی٬ پوست پرتقال خشک شده٬ پوست پرتقال شکری٬ پوست مرکبات شکری٬ خشکبار٬ دسر شب یلدا٬ روش خشک کردن پوست مرکبات٬ روش خشک کردن میوه ها٬ سایت اسکیمو٬ شب یلدا٬ کدبانو٬ کریسمَس٬ مجله سرگرمی اسکیمو

	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ بانوی زیبایی٬ پوست پرتقال خشک شده٬ پوست پرتقال شکری٬ پوست مرکبات شکری٬ خشکبار٬ دسر شب یلدا٬ روش خشک کردن پوست مرکبات٬ روش خشک کردن میوه ها٬ سایت اسکیمو٬ شب یلدا٬ کدبانو٬ کریسمَس٬ مجله سرگرمی اسکیمو

	آشپزی٬ آموزش آشپزی٬ آموزش شیرینی پزی٬ بانوی زیبایی٬ پوست پرتقال خشک شده٬ پوست پرتقال شکری٬ پوست مرکبات شکری٬ خشکبار٬ دسر شب یلدا٬ روش خشک کردن پوست مرکبات٬ روش خشک کردن میوه ها٬ سایت اسکیمو٬ شب یلدا٬ کدبانو٬ کریسمَس٬ مجله سرگرمی اسکیمو

http://banoyeziba.blogsky.com

طرز تهیه شیر تخمه
به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

دسر افطار | طرز تهیه 4 دسر خوشمزه برای وعده افطاری ماه رمضان

دسر افطار | طرز تهیه ۴ دسر خوشمزه برای وعده افطاری ماه رمضان

دسر افطار باعث رنگین شدن سفره افطار شما در ماه رمضان می شود. دسر افطاری باید مقوی و پر کالری باشد تا انرژی از دست رفته شما را بازگرداند.