مواد اولیه :
گلابی | پنج عدد |
تخم مرغ | سه عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱/۴ پیمانه |
بادام آسیاب شده | یک پیمانه |
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک) | یک پیمانه |
آرد سفید | نصف پیمانه |
رنده پوست لیمو | یک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
آبلیمو | یک قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
گلابیها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و هستههای آن را گرفته و به آبلیمو آغشته میکنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شود. زردهها و سفیدههای تخممرغ را جدا کرده و زردهها را با کره و شکر مخلوط میکنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگپودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. در انتها سفیدههای زده شده را هم به مواد میافزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتهایم ریخته و گلابیها را روی آن قرار میدهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابیها میپاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
منبع : sooran.com
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰