دستور پخت شیرینی فانتزی دو رنگ خوشمزه و آسان
شیرینی فانتزی دو رنگ ,طرز تهیه شیرینی فانتزی دو رنگ ,روش تهیه شیرینی فانتزی دو رنگ ,طرز پخت شیرینی فانتزی دو رنگ ,آموزش پخت شیرینی فانتزی دو رنگ ,مواد لازم برای شیرینی فانتزی دو رنگ , شیرینی فانتزی دو رنگ خوشمزه ,دستور پخت شیرینی فانتزی دو رنگ ,زمان پخت شیرینی فانتزی دو رنگ ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
دستور پخت شیرینی فانتزی دو رنگ خوشمزه و آسان
مجله سر گرمی اسکیمو:
کره را در ظرف ریخته و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم احتیاجی به همزن برقی نیست ولی می توان از درجه یک (کند) همزن استفاده کنیم …
مواد لازم:
کره یا روغن جامد :نصف پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چایی خوری
پودر قند :یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک قاشق مربا خوری یا یک قاشق سوپ خوری و بعلاوه کمی پودر شکر
تخم مرغ : یک عدد
آرد: به میزان لازم
طرز تهیه :
کره را در ظرف ریخته و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم احتیاجی به همزن برقی نیست ولی می توان از درجه یک (کند) همزن استفاده کنیم . و بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم . و نوک انگشتان مخلوط می کنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده قبل از اینکه تمام آرد را اضافه کنیم مقداری از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس آرد را تا حدی اضافه می کنیم که به دست نچسپد و بعد دست را با آرد آغشته کرده و ظرفی را که می خواهیم در فر قراردهیم . روغن زده و با خمیر گلوله های کوچک درست کرده و یک درمیان کرم و ای کنار هم گذاشته به شکل دایره ای در ظرف چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می گذاریم.
akairan.
برچسب ها :دستور پخت شیرینی فانتزی دو رنگ ، دستور پخت شیرینی فانتزی دو رنگ خوشمزه و آسان ، روش تهیه شیرینی فانتزی دو رنگ ، زمان پخت شیرینی فانتزی دو رنگ ، سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، شیرینی ، شیرینی پزی ، شیرینی فانتزی دو رنگ ، شیرینی فانتزی دو رنگ خوشمزه ، طرز پخت شیرینی فانتزی دو رنگ ، طرز تهیه انواع شیرینی خشک ، طرز تهیه شیرینی فانتزی دو رنگ ، طرز تهیه شیرینی های نوروزی ، مجله سرگرمی اسکیمو ، مواد لازم برای شیرینی فانتزی دو رنگ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰