کد خبر : 24605
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 - 19:39
24 بازدید بازدید

طرز تهیه شیرینی نخودچی ، پخت شیرینی خشک

طرز تهیه شیرینی نخودچی ، پخت شیرینی خشک

شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر,پخت شیرنی نخودچی,طرز پخت شیرنی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع,طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی,طرز تهیه شیرینی نخودی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

طرز تهیه شیرینی نخودچی ، پخت شیرینی خشک

مجله سر گرمی اسکیمو:شیرینی نخودچی از جمله مواد غذائی است که به عنوان یک ترکیب پر پروتئین توصیه می گردد ومی توان آن را به بچه ها ونوجوانان به عنوان یک میان وعده توصیه کرد برای تهیه آرد نخودچی می توان با آسیاب اسلایسر نخودچی را آسیاب نمود البته توجه داشته باشید بعد از آسیاب نخودچی آنرا باید الک نموده و دانه های درشتر باقیمانده در الک را دوباره در آسیاب بریزید نکته مهم در استفاده از این وسیله برای آسیاب کردن نخودچی استراحت کافی دادن موتور در هنگام داغ کردن است از آرد نخودچی در غذاهایی مانند کوفته نخودچی و شیرینی نخودچی می توان استفاده نمود…

شیرینی پزی – انواع شیرینی خشک – پخت شیرینی نخودچی

طرز تهیه کوکی شکری برای ایام نوروز

طرز تهیه شیرینی نخودچی ، پخت شیرینی خشک  شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

 

طرز تهیه شیرینی نخودی

 مواد لازم

آرد نخودچی نرم         ۷۵۰ گرم

آرد سفید         ۲۵۰ گرم

پودر قند         ۵۰۰ گرم

روغن جامد         ۵۰۰ گرم

هل   ۱ قاشق مرباخوری

( برای تهیه این شیرینی می توانید برای بار اول ، یک سوم این مواد را به کار برید و زمانی که ظرایف پخت آن را متوجه شدید شیرینی را با مقدارهای  داده شده تهیه کنید. یک سوم مواد یعنی ۲۵۰ گرم آرد نخودچی، ۸۵ گرم آرد سفید، ۱۷۰ گرم پودر قند و ۱۷۰ گرم روغن جامد)

طرز تهیه:
پودر قند و روغن را مخلوط کرده ،  می زنیم تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را درمایه می ریزیم ، هل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت ۱ الی ۲ ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیررا به وسیله وردنه روی یک سینی که قبلا داخل آن را آرد پاشیده  ایم به قطر۱ سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر بهمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در حرارت ۳۰۰ درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید.

کوکی شیرینی جدید برای سفره نوروزی شما

امیدواریم با تهیه این شیرینی نخودی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

نوش جان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn