کد خبر : 24597
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 - 19:44
31 بازدید بازدید

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی فرانسوی سه لایه

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی فرانسوی سه لایه

شیرینی ناپلئونی,شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا,شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا,طرز تهیه شیرینی ناپلئونی,شیرینی ناپلئونی طرز تهیه,آموزش پخت شیرینی ناپلئونی,دستور پخت شیرینی ناپلئونی,آموزش تهیه شیرینی ناپلئونی,شیرینی ناپلیونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی فرانسوی سه لایه

در این بخش از سایت طرز تهیه شیرینی ناپلئونی را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

مجله سر گرمی اسکیمو:شیرینی ناپلئونی نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ فرانسوی است. این شیرینی خوشمزه از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود. این شیرینی عطر و صعم بسیار خوبی دارد و درعین حال طرفداران بیشماری نیز دارد. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را آموزش ببینید.

 آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ آموزش پخت شیرینی ناپلئونی٬ آموزش تهیه شیرینی ناپلئونی٬ آموزش شیرینی پزی٬ خمیر هزار لا٬ دستور پخت شیرینی ناپلئونی٬ سایت اسکیمو٬ سایت آشپزی٬ شیرینی٬ شیرینی پزی٬ شیرینی ناپلئونی٬ شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا٬ شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا٬ شیرینی ناپلئونی طرز تهیه٬ شیرینی ناپلیونی٬ طرز تهیه انواع شیرینی خشک٬ طرز تهیه شیرینی ناپلئونی٬ طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی فرانسوی سه لایه٬ طرز تهیه شیرینی های خانگی٬ طرز تهیه شیرینی های نوروزی٬ مجله سرگرمی اسکیمو طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی فرانسوی سه لایه شیرینی ناپلئونی,شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا,شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا

 

شیرینی ناپلئونی

مواد لازم :

خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ  یک عدد
خامه ۴۰۰ گرم
خاکه قند ۵ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه خمیر شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه بیسکویت جو رژیمی

طرز تهیه :

خمیر ورقه شده را به قطر ۱ سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود.

سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد ۴۰۰ گرم خامه را با ۵ قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. ۴ عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند، از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید.

آموزش خمیر جدیدی از شیرینی خشک مناسب شیرینی مربایی

سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید. می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.

امیدواریم با تهیه این شیرینی ناپلئونی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

.akairan

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn