محلی : ترکیه
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم :
بادمجان | ۲ عدد |
مرغ ( گوشت بدون استخوان ) | نیم کیلو گرم |
فلفل سبز | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن مایع | نصف فنجان ( به میزان لازم ) |
ادویه کاری فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
غذای ترکی مرغ و بادمجان (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.
فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.
بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.