غذای ترکی مرغ و بادمجان

0 minutes, 5 seconds Read

محلی : ترکیه 
آماده سازی : ۴۵ دقیقه 
پخت : ۳۰ دقیقه  

مواد لازم :

 بادمجان ۲ عدد
مرغ ( گوشت بدون استخوان ) نیم کیلو گرم
 فلفل سبز  ۴ عدد
 پیاز  ۱ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع  نصف فنجان ( به میزان لازم )
 ادویه کاری فلفل سیاه و نمک  به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :
غذای ترکی مرغ و بادمجان (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

  پیتزا املت گل گلم

فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *