طرز تهیه ترافل خرما,آموزش تصویری ترافل خرما,تزیین ترافل خرما,نحوه درست کردن ترافل خرما,مواد لازم برای ترافل خرما,نکاتی برای تهیه ترافل خرما,دسر سفره افطار,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه
مجله سر گرمی اسکیمو:با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.
مواد لازم ترافل خرما :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
خرما |
۲۰۰ گرم |
۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری |
گردو |
۳۰ گرم |
۱۰۰ گرم / ۶۸۸ کالری |
بیسکوئیت پتی بور |
۳۰ گرم یا ۵ تا بیسکوئیت |
نامشخص |
پودر نارگیل |
به مقدار لازم |
۱۰۰ گرم / ۵۵۰ کالری |
گردو |
برای تزئین |
۱۰۰ گرم / ۶۸۸ کالری |
خلال پسته |
برای تزئین |
۱۰۰ گرم / ۶۸۰ کالری |
خلال بادام |
برای تزئین |
۱۰۰ گرم / ۶۱۲ کالری |
مروارید خوراکی |
برای تزئین |
نامشخص |
ابتدا خرماها رو برای ۱ تا ۲ دقیقه داخل آب جوش بریزید .
بعد اونها رو آبکش کنید.
و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.
هسته خرما رو هم در بیارید.
گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.
خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم…
و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .
دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.
و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.
و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین…
و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.با این مقدار مواد حدود ۲۲ تا ترافل به دست میاد.
آکا