طرز تهیه لیدی فینگر بیسکوییت اسفنجی شکل

0 minutes, 1 second Read

 

طرز تهیه لیدی فینگر بیسکوییت اسفنجی شکل آشپزی٬ آشپزی آسان٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ اسکیمو٬ انواع شیرینی٬ سایت آشپزی٬ سایت سرگرمی٬ طرز تهیه لیدی فینگر٬ مجله٬ مجله سرگرمی اسکیمو

طرز تهیه لیدی فینگر بیسکوییت اسفنجی شکل

مجله سر گرمی اسکیمو:

لیدی فینگر بیسکوئیت هائی هستند شبیه انگشت پهن که بافت اسفنجی

شکلی دارن و برای درست کردن دسرهائی مثل تیرامیسو و شارلوت و

ترایفل مورد استفاده قرار می گیرن و به راحتی میتونید توی خونه درستش

کنید .لیدی فینگر رو درست کنید یا بخرید تا تیرامیسو رو با هم درست کنیم

(با این میزان حدود ۲۵ عدد لیدی فینگر خواهید داشت)

 مواد لازم :

آرد ……………………….. ۳/۴  پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر 

تخم مرغ ………………… ۳ عدد

شکر …………………….. ۶ ق غ

وانیل ……………………..  ۱ ق چ

پودر شکر ……………….. مقداری

طرز تهیه: 
سفیده و زرده تخم مرغ ها رو جدا کردم و سفیده را آنقدر هم زدم تا کاملا سفت شد و بعد شکر را به سفیده اضافه کردم و باز با همزن هم زدم تا دوباره سفت و پفکی شد. زرده ‌ها رو با وانیل هم زدم تا کاملا یک دست بشه و به سفیده اضافه کردم  و به صورت دورانی و خیلی‌ آروم هم زدم تا پف سفیده از بین نره. آرد رو کم کم الک کردم و به سفیده اضافه کردم و دورانی هم زدم. باید خیلی آروم این کار انجام بشه تا حالت سبکی خودشو حفظ کنه. بعد مواد رو داخل قیف ریختم و از ماسوره سر صاف به قطر ۱٫۵ سانت استفاده کردم و داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته بودم به شکل باریک و بلند قیف زدم. وقتی‌ همه شیرینی ها رو قیف زدم پودر شکر روشون الک کردم , بعد از ۱ دقیقه دوباره پودر شکر الک کردم و داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده بودم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم تا بپزن. وقتی‌ پختن بلافاصله از سینی جدا کردم چون اگه شیرینی ها سرد بشن دیگه جدا نمیشن.

  شیرینی صدفی بسیار زیبا و خوش طعم! +عکس

             

این لیدی فینگر‌ها همون نان لطیفه هست , میتونید از یه قیف بزرگتر برای قیف زدن این شیرینیها استفاده کنید و بعد از پخت روی یکی‌ از نونها خامه فرم گرفته بمالید و یکی‌ دیگه از نونها رو روی خامه قرار بدید همون شیرینی‌ لطیفه خودمون می‌شه.
منبع:http://bamazeh-khoshmazeh.persianblog.ir

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *