پیراشکی گوشت و قارچ

0 minutes, 2 seconds Read

 

یکی از معمول ترین و خوشمزه ترین انواع پیراشکی ها همین گوشت و قارچه که معرف حضور همه هست.

مواد لازم:

خمیر پیراشکی

گوشت چرخ کرده

پیاز

قارچ

جعفری تازه

رب گوجه

نمک و فلفل و زرچوبه

آویشن

طرز پخت:

درست کردن مایه داخلش که کاری نداره…اصولا از هر فیلینگی میشه استفاده کرد. من مواد بالا رو ریختم..مثه سس ماکارونی درست کردم و آخرش جعفری ریز شده هم توش ریختم…این مایه پیراشکی رو وقتی خمیر داشت استراحت می کنه تندی آماده کردم….خمیر رو بعد استراحت و وراومدن کافی روی سطح کار که بهتره حیلییییی کم آرد پاشیده باشیم باز می کنیم..نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت….برای پیچیدن سنتی پیراشگی ها یا از دستمون استفاده می کنیم یا از قالب پیراشکی….در هردو حالت نیاز هست که خمیر رو به شکل دایره قالب بزنیم. اگه با دست بخوایم ببندیم و دورش رو چین بدیم درست اندازه گردی نهایی رو قالب می زنیم….اما اگه بخوایم از قالب پیراشکی استفاده کنیم باید دایره مون بزرگتر از دهانه قالب کاتر بخوره….خوب گفتم؟

با دست پیچیدن رو اینجا توی این پیراشکی ها توضیح دادم قبلا

این پست بیشتر برای نحوه استفاده از قالب های پیراشکی موجود در بازاره که اندازه های مختلفی هم داره. عین همین کار رو برای شکل مثلثی قالب پیراشکی هم می تونین بکنین

خمیر رو من باز کردم با وردنه و برای کاترش از حلقه های زولبیا که توی این پست دیدین استفاده کردم ! فرقی نمی کنه…فقط هرچی که استفاده می کنین از دهانه قالب باید بزرگتر باشه که خمیر روش بیفته

  طرز تهیه ۴ صبحانه سه سوته

خب می ریم توی یه دیگ نسبتا کوچیک و گود روغن مایع سرخ کردنی می ریزیم و میذاریم روی حرارت متوسط تا داغ بشه… قالب رو باز می کنیم و خمیر قالب خورده رو روی قالب میذاریم جوری که از کناره هاش بیفته پایین….حالا یه قاشق از مواد رو یه سمت خمیر می ریزیم و سمت دیگه حمیر رو با قالبش میاریم روی مواد و فشار می دیم. زوری که کاملا لبه های خمیر بهم بچسبن و اضافه های خمیر هم دربیاد.

حالا همونطور که قالب بسته ست اضافه ها رو جمع و جدا می کنیم 

قالب رو باز می کنیم و پیراشکی بسته شده رو درمیاریم و با کمک کفگیر میندازیم توی روغنی که خوب داغ شده…هر دو طرفش رو سرخ می کنیم و دونه دونه پیراشکی ها رو همینجور آماده می کنیم

وقتی هرکدوم رو سرخ کردیم حتتتتتتما روی سبد یا دستمال آشپزخونه میذاریم که روغن اضافیش بره

اگه خواستین تعدادی پیراشکی رو آماده کنین و جندتا چندتا سرخ کنین توی یه سینی کمی آرد بپاشین و خمیرهای آماده رو روش بذارین و روش هم حتما یه پارچه بذارین که سطحش خشک نشه که بعد از سرخ کردن بسی زشت میشه 🙂 به نظرم سری به سری آماده بشن خیلی بهتره تا اینکه همه خمیر رو قالب بزنین  و ببندین و بعد سرح کنین…تو فاصله ای که دارن تعدادی سرخ میشن شما بقیه رو آماده می کنین

  قلیه مرغ رژیمی مخصوص بیماران دیابتی

این دیس همه شون با قالب آماده شده…کپلی میشن و یکدست

من ولی راستش اون مدل پیچیدن با دست رو بیشتر دوست دارم قیافشو…شاید چون یه عمری مامانم اونحوری می پیچید و من دوست داشتم و دارم….عکس اول پست همون مدل دستیه..ایشالا مدل های خوشگل دیگه ش رو هم میذارم به نوبت

ببینین چه خمیر نرم و محشری داره…مزه شم که هوممممممممممممم

به به….پیراشکی های خوشمزه ای داشته باشین دوستان

* من برای کل خمیری که آموزش دادم، یک بسته گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرمی و یه بسته قارچ کوچیک استفاده کردم …این مقادیر برای ۴ ، ۵ نفر اندازه ست

* همین پیراشکی ها رو با رومال زرده و کمی شیر و خیلی کم زعفران میشه توی فر هم پخت..رژیمی تره ولی اینا خوشمزه تره متاسفانه :)))))))) اصلا چرا هرچی چاق کننده ست خوشمزه تر هم هست؟ مسئولین هم که رسیدگی نمی کنن :))))

منبع:http://hanichef.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *