تهیه روغن صاف قنادی در منزل

0 minutes, 1 second Read

 

تهیه روغن صاف قنادی در منزل

خب یکی از از ملزومات پخت شیرینی ، روغن جامد یا روغن صاف قنادی هست که این روزها جامد گیر نمیاد و روغن صاف (یا همون ۵۰) هم به خاطر ضررهایی که داره ،توی مصارف خونگی زیاد مورد توجه نیست…دیدم چند نفری ازم پرسیدن پس بهتر دیدم یه پست جداگانه براش در نظر بگیرم…..پس بریم که خودمون به آسونی دست به کار بشیم

روغن های موجود در بازار اکثرا نیمه جامد هستن و دون دون…

این روغن برای خیلی از شیرنی ها مطلوب نیست و کیفیت کار رو به خاطر حباب هایی که داخلش هست پایین میاره..از طرفی موقع اندازه گیری هم ما رو با خطا روبرو می کنه (بازم به خاطر همون حباب ها) از طرفی توی خیلی از دستورها نمیشه روغن جامد رو با کره یا روغن مایع جایگزین کرد. من که خیلییییییییی گشتم دنبال روغن کاملا جامد اما پیدا نکردم که نکردم..نه مارک اصیل..نه لادن .. نه هیچی….آخرش یاد تجربه دوست خوب و هنرمندم شادی عزیزم افتادم و دست به کار شدم

 

  شیرینی مخصوص عید فطر در عراق

بهترین روش اینه که یه قوطی روغن نیمه جامد  (لادن امتحانش رو پس داده ولی من مارک های دیگه هم امتحان کردم) رو روی حرارت بذاریم تا کاملا آب بشه

بعد که آب شد بریزیم توی یه ظرف دیگه (اگه دبه پلاستیکی انتخاب می کنین بذارین روغن از داغیش بیفته) و به فریزر یا یخچال منتقل کنین تا ببنده..من یخچال میذارم

بعد از ۷، ۸ ساعت توی یخچال ، این روغن صاف و یکدست میشه و آماده استفاده برای شیرینی پزیه

به همین آسونی روغن صاف خونگی دارین که برای نخودچی و بقیه شیرینی هایی که نیاز به روغن جامد دارن می تونین استفاده کنین..مخصوصا شیرینی های سنتی، با این روغن کیفیت بهتری پیدا می کنن. اگه خواستین از روغن صاف قنادی (روغن ۵۰) هم استفاده کنین که خیلی سفته، یک سوم روغن رو از اون استفاده کنین و بقیه رو این روغن. من شخصا تا حالا از روغن صاف استفاده نکردم

  طرز تهیه رزت های پنیرخامه ای

این ظرف رو همیشه توی یخچال نگه میدارم

منبع:http://hanichef.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *