خب قبلا شامی رشتی یا همون شامی لپه رو که گذاشته بودم…این فرقش توی گوشتشه که حتما همه تون هم درستش می کنین
مواد لازم برای ۳، ۴ نفر:
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۱ دونه
لپه: ۱ لیوان
پیاز کوچیک: ۱ دونه
تخم مرغ: ۱ دونه
نمک،فلفل، زرچوبه
طرز پخت:
سیب زمینی رو پختم … من دو تا سیب زمینی زدم البته چون گوشتم کم بود…لپه رو که یه نیم ساعتی خیس داده بودم، پختم تا کاملا پخته بشه و ترجیحا آبی نداشته باشه….بعد توی بلندر یا هرچیزی که دارین خوردش کردم..نه که آرد بشه ها…. توی ظرفی، سیب زمینی پخته و خنک شده رو رنده کردم، پیاز رو هم همینطور، گوشت و لپه و ادویه و تخم مرغ هم ریختم و با دست مواد رو مخلوط و یکدست کردم…من با یه تخم مرغ به انسجام خوبی رسیدم
مواد رو توی یخچال گذاشتم نیم ساعت موند. بعد شروع کردم به فرم دادن و سرخ کردن
بسیار آسون و خوشمزه ست..بیرونش ترد و داخلش نرم..همونی که باید باشه
اینم افطاری اون شبم که با پنیر و سبزی و چای شیرین خوردیم…به به….زولبیا و بامیه اون گوشه هم با نصف دستور پارسالی درست کردم توی یه روز بی حوصلگی..مشخصه که خوب سرخ نکردم و رنگش کاراملی خوشگل نشد..اما عالی بود بازم..
منبع:http://hanichef.blogfa.com