طرز تهیه کتلت لپه

0 minutes, 1 second Read

خب قبلا شامی رشتی یا همون شامی لپه رو که گذاشته بودم…این فرقش توی گوشتشه که حتما همه تون هم درستش می کنین

مواد لازم برای ۳، ۴ نفر:

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

سیب زمینی متوسط: ۱ دونه

لپه: ۱ لیوان

پیاز کوچیک: ۱ دونه

تخم مرغ: ۱ دونه

نمک،فلفل، زرچوبه

طرز پخت:

سیب زمینی رو پختم … من دو تا سیب زمینی زدم البته چون گوشتم کم بود…لپه رو که یه نیم ساعتی خیس داده بودم، پختم تا کاملا پخته بشه و ترجیحا آبی نداشته باشه….بعد توی بلندر یا هرچیزی که دارین خوردش کردم..نه که آرد بشه ها…. توی ظرفی، سیب زمینی پخته و خنک شده رو رنده کردم، پیاز رو هم همینطور، گوشت و لپه و ادویه و تخم مرغ هم ریختم و با دست مواد رو مخلوط و یکدست کردم…من با یه تخم مرغ به انسجام خوبی رسیدم

  آموزش درست کردن خوراک دل مرغ

مواد رو توی یخچال گذاشتم نیم ساعت موند. بعد شروع کردم به فرم دادن و سرخ کردن

بسیار آسون و خوشمزه ست..بیرونش ترد و داخلش نرم..همونی که باید باشه

اینم افطاری اون شبم که با پنیر و سبزی و چای شیرین خوردیم…به به….زولبیا و بامیه اون گوشه هم با نصف دستور پارسالی درست کردم توی یه روز بی حوصلگی..مشخصه که خوب سرخ نکردم  و رنگش کاراملی خوشگل نشد..اما عالی بود بازم..

منبع:http://hanichef.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *