طرز تهیه چیزکیک ساده قلب

0 minutes, 1 second Read

چیزکیک ها انواع مختلفی دارن…یخچالی…پختنی..چیزکیک آمریکایی، آلمانی، ژاپنی  و …. اون چیزی که خیلی شایع شده چیزکیک با بیس بیسکویت هست که من شخصا زیاد نمی پسندم. به خاطر همینم اولین پست چیزکیک اینجا رو با بیس کیک میذارم که خودم خیلی دوست دارم

مواد لازم:

کیک ساده یا هر نوع کیک که دوست دارین..من از شیفون موکا استفاده کردم

پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه: ۱ بسته ۲۰۰ گرمی

خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم

آب آناناس یا هر آبمیوه دلخواه ترجیحا بیرنگ: نصف پیمونه (توضیح میدم)

پودر ژلاتین: ۳ تا ۳ و نیم ق مرباخوری

طرز پخت:

من برای بیس از کیک شیفون موکا که برای اداره درست کرده بودم و سه لایه شده بود استفاده کردم..یه لاش برای این..دو لایه هم همراه با شیفون ساده برای اون کیک که بعدا میذارم و دوستان توی اینستا دیدن عکسشو..بگذریم

اون لایه کیک رو با این کاتر که قابلیت تغییر اندازه رو داره برش زدم..چون برای سالگرد ازدواحمون داشتم درست می کردم طرح قلب رو درنظر گرفتم

روی کیک گذاشتم و فشار دادم…کیک برش می خوره

درنهایت این شد پایه چیز کیکم

حالا همون رینگ رو دورش میذارم تا کیک داحلش بمونه…یکم با آب آناناس روش رو برس کشیدم

برای مایه پنیری بهتره یه آب میوه باشه تا یه طعمی توی مایه چیزکیک باشه..اگه گفتم آب آناناس بخاطر بیرنگ بودنشه..اگه شربتی دارین که رنگ نداره یا شهد می تونین استفاده کنین..کمی رقیقش کنین..اگه حتی شربت آلبالو یا زرشک یا آب هر میوه رنگ داری هم استفاده کنین خب چیزکیکتون صورتی ملایمی میشه که اونم قشنگه…

  طرز تهیه شیرینی مثلثی برای عید فطر ومناسب برای پذیرایی در روزهای عید

توی آب آناناس آب می ریزیم که رقیق بشه و به ۱ پیمونه برسه…حالا پودر ژلاتین رو توش می ریزیم و روی بخار کتری یا مایکرو میذاریم تا کاااااااملا شفاف بشه..میذاریم کنار تا به دمای محیط برسه

خامه قنادی رو با همزن زدم و پنیر ماسکارپونه رو هم توش ریختم و همینجور زدم تا کم کم فرم بگیره

همونطور که همزن روشنه با دست دیگه مایه ژلاتین رو که باید حتتتتتما به دمای محیط رسیده باشه و داغ نبشه توش می ریزیم و همزمان باهمزن هم می زنیم..من برای عکس همزن رو خاموش کردم فقط

این مایه رو توی قیف ریختم بدون ماسوره….سرش رو درشت بریدم و سریع روی کیک ریختم..میشه با قاشق هم ریخت..فرق نمی کنه..با پالت روش رو ضاف صاف می کنیم..خیلی سریع باید کار کرد که مایه رود می بنده..به خاطر همین نشد عکس بگیرم….ارتفاع مایه پنیری باید بیشتر از ارتفاع کیک باشه..من خیلی دیدم که ارتفاع کیک دو برابر ارتفاع مایه پنیری بوده…اصصصصلا زیبا نیست..خوشمزه هم نمیشه…به نظرم حداقل باید ارتفاعشون برابر باشه…این مواد برای این مدل من مناسب بود…اگه گرد ساده بخواین درست کنین برای یه قالب ۲۳ سانت خوبه این مقدار مواد….خب کیک رو میذاریم توی یخچال تا وقتی کاملا ببنده..خیلی زود این اتفاق میفته…وقتی بست خیلی آروم با نوک کارد اطرافش رو آزاد می کنیم و بعد رینگ رو می کشیم بالا

تا اینجا چیزکیکمون آماده ست…اگه بخوایم روش ژله بریزیم رینگ رو برنمی داریم و مایه ژله رو روش می ریزیم و دوباره توی یخچال میذاریم تا ژله هم ببنده

  طرز تهیه خمیر بیسکویت شکری

من روش رو با بریلو تمشک و سس شکلاتی تزیین کردم…بریلو رو کمی توی قیف ریختم و گذاشتم مایکرو تا یکم روون بشه

وقتی همه قلب ها رو کشیدم با خلال دندون کشیدمش تا این شکلی بشه :)))))

وسطش رو هم مروارید خوراکی نقره ای گذاشتم و برای دورش از خامه فرم گرفته استفاده کردم..مثه همیشه ماسوره رو سر قیف زدم …از این ماسوره استفاده کردم

قیف رو توی یه لیوان بلند گذاشتم و خامه رو توی قیف ریختم و شروع کردم به شکوفه زدن

از این شکوفه ها خیلی خوشم میاد..یه جورایی پرپریه :)))))

 اینم از چیزکیک ساده ما که خیلی آسون و خوشمزه ست

بافتش کاملا پفکی و نرمه..نه لاستیکی و سفت…واسه همین اصلا زلاتین بیشتر توصیه نمی کنم..صدالبته کیفیت ژلاتین ها متفاوته…دستتون میاد

ایشالا انواع خوشمزه و خوشگل دیگه ش در آینده نه چندان نزدیک :)))))

منبع:http://hanichef.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *