طرز تهیه تارت انار ، یک دسر خوشمزه برای شب یلدا//آشپزی

0 minutes, 3 seconds Read
طرز تهیه تارت انار ، یک دسر خوشمزه برای شب یلدا
طرز تهیه تارت انار ، یک دسر خوشمزه برای شب یلدا

طرز تهیه تارت انار ، دسر خوشمزه برای شب یلدا

 

مواد لازم برای خمیر تارت :

  • آرد : یک و یک سوم پیمانه
  • کره : ۷۵ گرم
  • نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر قند : ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب سرد :۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری

 

 

مواد لازم برای کرم تارت :

  • شکر : دو سوم پیمانه
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • شیر : یک سوم پیمانه
  • آرد : یک سوم پیمانه
  • کره : یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل : یک هشتم قاشق چای خوری

 

 

مواد لازم برای روی تارت :

  • آگار آگار : یک قاشق پلو خوری
  • شکر : یک دوم پیمانه
  • آب : یک دوم پیمانه
  • انار درشت : ۱ عدد دانه شده

(آگار آگار را از قنادی ها تهیه کنید .)

(می توانید به جای آگار آگار از ژله آلوئه ورا استفاده کنید .  )

 

طرز تهیه :

خمیر تارت :

آرد ، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید . کره را به مواد اضافه کرده و با انگشت آن را در مواد حل کنید . این کار را تا زمانی که مواد به شکل نان خشک در بیایند ادامه دهید . حالا تخم مرغ را اضافه کنید . بعد از اضافه کردن تخم مرغ ، بلا فاصله یک قاشق آب سرد را اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن مواد . بعد از به دست آمدن خمیر ، آن را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید .

  آشپزی و طرز تهیه موس انار مخصوص شب یلدا

در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب ها را نیز آماده کنید .

به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و با وردنه آن را پهن کنید به طوری که ضخامت آن حدود  نیم سانتی متر باشد . خمیر را داخل قالب پهن کنید تا دیواره های قالب را بپوشاند .

(نکته : با چنگال ، چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید تا حین پخت خمیر پف نکند . )

قالب ها را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید . (تا طلایی شوند . )

در این فاصله می توانید کرم تارت را آماده کنید :
آرد ، شکر ، تخم مرغ و شیر را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید . مایه بدست آمده را از صافی رد کنید تا تا گلوله ای در آن باقی نماند . حالا مایه را روی حرارت قرار دهید و دائما هم بزنید تا کمی غلیظ شود . بعد از غلیظ شدن ، کره را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کره ذوب شود . وانیل را اضافه کنید .

ظرف را از روی حرارت بردارید و با یک کیسه فریزر دهانه آن را بپوشانید و منتظر شوید تا کرم از حرارت بیوفتد .

نان تارت را بعد از پختن از فر بیرون بیاورید و منتظر شوید تا کاملا خنک شود ، حالا کرم را که خنک شده داخل قالب ، روی نان ها بریزید و سطح آن را صاف کنید . دانه های انار را روی کرم بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید .

   یک دستور عالی برای یک معجون خوش طعم

برای آنکه دانه های انار تازه بمانند ، باید روی آن را با یک ماده ژله مانند (مثل آگار آگار و یا ژله آلوئه ورا ) بپوشانید .

اگر از آگار آگار استفاده می کنید :

پودر آگار آگار را با آب و شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و دائم هم بزنید . این کار را تا زمانی که داخل آن حباب های کوچک ظاهر شود ادامه دهید . سپس مایه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد با قلم مو آن را روی میوه بمالید و سطح تارت را بپوشانید .

تارت ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید

منبع/duka.ir

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *