
طرز تهیه تارت انار ، دسر خوشمزه برای شب یلدا
مواد لازم برای خمیر تارت :
- آرد : یک و یک سوم پیمانه
- کره : ۷۵ گرم
- نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر قند : ۲ قاشق سوپ خوری
- آب سرد :۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای کرم تارت :
- شکر : دو سوم پیمانه
- تخم مرغ : ۲ عدد
- شیر : یک سوم پیمانه
- آرد : یک سوم پیمانه
- کره : یک قاشق سوپ خوری
- وانیل : یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی تارت :
- آگار آگار : یک قاشق پلو خوری
- شکر : یک دوم پیمانه
- آب : یک دوم پیمانه
- انار درشت : ۱ عدد دانه شده
(آگار آگار را از قنادی ها تهیه کنید .)
(می توانید به جای آگار آگار از ژله آلوئه ورا استفاده کنید . )
طرز تهیه :
خمیر تارت :
آرد ، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید . کره را به مواد اضافه کرده و با انگشت آن را در مواد حل کنید . این کار را تا زمانی که مواد به شکل نان خشک در بیایند ادامه دهید . حالا تخم مرغ را اضافه کنید . بعد از اضافه کردن تخم مرغ ، بلا فاصله یک قاشق آب سرد را اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن مواد . بعد از به دست آمدن خمیر ، آن را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید .
در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب ها را نیز آماده کنید .
به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و با وردنه آن را پهن کنید به طوری که ضخامت آن حدود نیم سانتی متر باشد . خمیر را داخل قالب پهن کنید تا دیواره های قالب را بپوشاند .
(نکته : با چنگال ، چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید تا حین پخت خمیر پف نکند . )
قالب ها را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید . (تا طلایی شوند . )
در این فاصله می توانید کرم تارت را آماده کنید :
آرد ، شکر ، تخم مرغ و شیر را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید . مایه بدست آمده را از صافی رد کنید تا تا گلوله ای در آن باقی نماند . حالا مایه را روی حرارت قرار دهید و دائما هم بزنید تا کمی غلیظ شود . بعد از غلیظ شدن ، کره را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کره ذوب شود . وانیل را اضافه کنید .
ظرف را از روی حرارت بردارید و با یک کیسه فریزر دهانه آن را بپوشانید و منتظر شوید تا کرم از حرارت بیوفتد .
نان تارت را بعد از پختن از فر بیرون بیاورید و منتظر شوید تا کاملا خنک شود ، حالا کرم را که خنک شده داخل قالب ، روی نان ها بریزید و سطح آن را صاف کنید . دانه های انار را روی کرم بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید .
برای آنکه دانه های انار تازه بمانند ، باید روی آن را با یک ماده ژله مانند (مثل آگار آگار و یا ژله آلوئه ورا ) بپوشانید .
اگر از آگار آگار استفاده می کنید :
پودر آگار آگار را با آب و شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و دائم هم بزنید . این کار را تا زمانی که داخل آن حباب های کوچک ظاهر شود ادامه دهید . سپس مایه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود . بعد با قلم مو آن را روی میوه بمالید و سطح تارت را بپوشانید .
تارت ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید
منبع/duka.ir