طرز تهیه کراکر کنجدی نان عصرانه و صبحانه خوشمزه و مقوی
کراکر یا تردک نوعی نان است که با استفاده از آرد گندم تهیه میشود. انواع کراکر در طعمها و اندازههای مختلف در بازار موجودند. در ادامه طرز تهیه کراکر کنجدی را خواهید دید.
فهرست مطالب
طرز تهیه کراکر کنجدی نان عصرانه و صبحانه خوشمزه و مقوی
طرز تهیه کراکر کنجدی
آموزش آشپزی و طرز تهیه کراکر کنجدی خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای کراکر کنجدی :
کره نرم شده ۱۲۵ گرم
روغن مایع نصف فنجان
آب نصف فنجان
زرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال) یک عدد
شکر دو قاشق مرباخوری
نمک ۱/۵ قاشق مرباخوری
سرکه ۱/۵قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
پودر خشخاش و کنجد نصف فنجان
آرد تقریبا ۳/۵ لیوان
طرز تهیه کراکر کنجدی :
اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم بزنید.
بعد مواد خشک را هم اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید.
وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید.
اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با ۱۸۰ درجه بپزید.
نوش جان
منبع:بیتوته
برچسب ها :آموزش آشپزی ، طرز تهیه کراکر کنجدی ، نان عصرانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰